was successfully added to your cart.
Blog

Zelfstandig Ondernemer, Wat Nu? #update

By augustus 7, 2017 No Comments

Meer dan een half jaar geleden schreef ik over mijn nieuwe avontuur; Zelfstandig ondernemer, wat nu? Vandaag geef ik jullie een update en hoop ik jullie te verblijden met een super lekker en handig product dus lees zeker even verder.

De laatste maanden ben ik verrast door de hoeveelheid leuke opdrachten en daarbij dus ook de hoeveelheid werk. Al mijn opdrachten en nieuwe werkzaamheden maken me blij maar ik zie wel dat ik minder ruimte en tijd heb om nieuwe recepten en blogpost te schrijven. Dit vind ik jammer maar ik probeer er wel vrede mee te hebben omdat ik anders ‘moet’schrijven van mezelf en wat er dan uit komt is helemaal niet van de kwaliteit  die ik wil. Het schrijven is dus op een lager pitje en dat zal de zomer ook nog wel zo zijn. Niet getreurd daarna probeer ik de draad weer op te pakken en het ziet er naar uit dat ik dan weer iets meer ruimte en tijd heb.

Waar ben ik dan nu zo druk mee ?

Al vanaf het begin van 2017 werk ik als barista bij Van Rossum’s Koffie en begeleid ik mensen thuis die een hulp vraag hebben, onder de naam Uniek Leven.

In maart 2017 kwam er een nieuwe winkel in Zutphen, Safa, een raw en vegan taarten winkel waar ik taarten voor maak/bak. De afgelopen maanden hebben we ook op enkele markten gestaan en dit zorgt er voor dat de werk heoveelheid toeneemt.

Sinds deze maand bak ik ook voor Van Rossum’s Koffie een aantal taarten om hun geweldige bakster iets te ondersteunen.

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen maar ik ben samen met patissier Jacintha begonnen met schrijven van een taarten bakboek. Wat je hier in zult vinden is: Wat heb je nodig om zelf plantaardig te gaan bakken, veel taarten met seizoensgebonden ingrediënten, taarten met minder suiker en bloem, taart die snel en makkelijk zijn. Onze trots zullen we de bonbons en vlaaien zijn denk ik, al hoeveel alles erg lekker is. Het is een boek voor zowel starters als voor gevorderder en we geven per taart aan wel niveau het is. Hopelijk gaan wij jullie hier blij mee maken, wij beleven er in ieder geval nu al plezier aan.

Verder heb je als ondernemer altijd nog verschillende werkzaamheden zoals: administratie, website & profilering van jezelf, social media en het ontwikkelen van een producten of je eigen dienst. Laat ik het zo zeggen, mijn week is goed gevuld en ik vermaak me.

Veel liefs,

Sifra

Leave a Reply