was successfully added to your cart.
Lunch

Vegan kruidenboter

By februari 2, 2019 No Comments

Vegan kruidenboter is perfect voor op jouw borrelhapjes schaal.  Heerlijk voor op toastje & stokbrood. Wil jij genieten van een warm hapje dan raad ik je aan deze kruidenboter te smeren tussen een afbak stokbrood.

Om te beginnen moet je de kruidenboter maken en dat doe je als volgt. Snij de kruiden fijn en pers de knoflook. Mix alle ingrediënten bij elkaar in een bak en zorg dat jij zout toevoegt naar smaak.

Kruidenboter

  • 100 gram plantaardige boter (b.v sojaboter)
  • 10 gram bieslook
  • 10 gram platte peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • Zout & peper

Wil jij stokbrood kruiden boter dan kan dit. Het recept is genoeg voor het beleggen van twee stokbroden.

 

Ingrediënten:

  • 1 x recept kruidenboter
  • 2 x afbak stokbrood

Bereiding

  1. Maak sneetjes in de stokbroden maar snij het niet helemaal door.
  2. Doe de kruidenboter tussen de snijranden.
  3. Bak de stokbroden af volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Met dit maak jij jezelf en je visite echt blij! Heb jij ook een heerlijk stokbroodje gemaakt? Maak dan een foto en deel deze. Natuurlijk vinden wij het leuk jou creatie te zien dus tag @uniek.eten via instagram

Liefs Sifra

Leave a Reply