was successfully added to your cart.
-Blog

My green healthy journey # ontwikkelen

By augustus 3, 2016 No Comments

mangotaart1

“Taart om te vieren dat het leven een feestje is”
Het is nu ongeveer 3 maanden geleden dat ik het eerste artikel van ‘My green healthy journey’ online zette en er is al weer veel veranderd. Het logo is inmiddels alweer een tijdje klaar met veel hulp van Dev en Des een jong dynamisch bedrijf gericht op development en design. Naar aanleiding van mijn wensen hebben zij een logo ontworpen die eigenlijk vrij snel perfect paste bij Uniek eten. Ik was echt super blij want een logo geeft je al het gevoel dat je op de goede weg zit.

In de afgelopen maanden is de website al weer twee keer opnieuw ingedeeld. Dev en Des heeft naast het maken van het logo en het e-book, daar later meer over, geholpen met het maken van de website. Ze hebben veel kennis van de online wereld en hoe je goed en overzichtelijk je informatie kan presenteren.

E-book
Dan even terug naar het e-book. Misschien had je het al gezien op facebook of instagram maar ik wilde al een tijdje een e-book schrijven. Ik heb een tijdje getwijfeld welk thema ik zou kiezen voor het boekje; snacks, taarten, burgers, salades of gericht op bijvoorbeeld een bepaald ingrediënt zoals havermout. Uiteindelijk kwam ik op het idee om te kiezen voor het onderwerp: starten met plantaardig eten, aangezien ik zelf in die fase zit. Alle tips, tricks en ervaringen zitten nog vers in mijn geheugen dus het was een prima moment om dit nu te doen. Die ervaringen deel ik onder andere door middel van starterstips en wat jij zeker in de voorraad kast moet hebben. Voor de rest is het boekje opgebouwd uit 5 dagmenu’s, ontbijt, lunch en diner die jou kunnen ondersteunen in de eerste week dat je begint met plantaardig eten. Snacks en een lekkere taart kunnen natuurlijk niet achter blijven dus daarvan kan je zeker gaan genieten.

Samenwerking met Dev en Des
De eerste maanden ben ik thuis bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe recepten en ben deze gaan fotograferen, na een leuke workshop van “Thuis in geluk”. Wat trouwens super leuk is omdat je van jouw eten een plaatje gaat maken en een maaltijd wordt er zoveel leuker van. Toen ik een groot deel van de inhoud had is Dev en Des begonnen met de vormgeving van het boekje. Het waren meteen super mooie resultaten en zo zie je maar dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Naast de vormgeving van het boekje heeft Dev en Des geholpen met de marketing van het e-book, hoe ga je dit nou goed op de markt brengen. Het is natuurlijk belangrijk dat mensen weten dat ze dit leuke boekje kunnen downloaden. Dev en Des kan je ondersteunen op verschillende onderdelen, van design tot marketing. Ik heb echt een super fijne samenwerking gehad en veel bijgeleerd.

Het leven wordt steeds mooier als je er voor open staat en dat merk ik steeds vaker want er zijn altijd mensen om je heen die je willen helpen met jouw droom. Vanuit mij alvast bedankt voor alle steun en hulp, Dev en Des, Thuis in geluk, mijn lieve vrienden en familie.

Wil jij ook kennis maken met plantaardig eten schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en download hem gratis. Hier alvast wat leuke foto’s van gerechten die je tegen zult komen in het e-book.

boekweitpannenkoeken logo

Liefs Sifra

 

 

fruitsalade ontbijt

 

 

 

 


Dev en Des

info@devendes.nl

devendes.nl

Online en offline marketing


 

 

Leave a Reply