was successfully added to your cart.
Over mij

My green healthy journey #de start

Sifra Opstal Foodblog - Klein formaat_28Het is nu ongeveer 5 maanden geleden dat ik actief bezig ben gegaan met het opstarten van mijn blog, over mijn weg naar een gezond leef – en –eetpatroon. In de artikelen van “My green healthy journey” vertel ik over mijn reis en wat ik allemaal mee maak. De afgelopen maanden hebben me het volgende gebracht :

  • Geluk en meer levenslust
  • Heel veel nieuwe gezonde recepten die mijn etenspatroon verrijken
  • Super leuke reacties, bedankjes en veel volgers
  • Een plek waarin mijn creativiteit kwijt kan en wat me ontspanning geeft
  • Experimenteren met ingrediënten die ik nog nooit gebruikt had
  • Een start in de goede richting van mijn eetpatroon namelijk: zoveel mogelijk plantaardig eten

In de  afgelopen maanden heb ik ongeveer 20 nieuwe recepten geschreven en een nieuwe website gemaakt. Ik ben ook helemaal gek geworden op het maken van mooie foto’s en ik denk dat mijn vriend daar wel last van heeft want het eten is elke keer koud of het ijs is gesmolten, sorry daar voor vriend lief. Het bijhouden en ontwikkelen van de blog  is niet altijd makkelijk te combineren met een fulltime baan maar wie weet hoeft dit in de toekomst ook niet. Afgelopen week is er begonnen aan een logo en ik hoop dat die gauw klaar is. Nu ik dit zo opschrijft merk ik dat ik zo veel heb gedaan en zoveel heb mogen doen en daar ben ik dankbaar voor. Het verbaast me hoe vanzelf dingen soms kunnen gaan.Sifra Opstal Foodblog - Klein formaat_25

Naast alle mooie dingen die nu zijn, is het nog steeds zoeken naar balans voor mezelf, maar goed daar gaat deze reis ook over. Dat die balans er nu nog niet is geeft ook niet zolang ik er maar aan werk, dat is voor iedereen belangrijk. Op dit moment bepaalt mijn emotionele staat mijn eetpatroon terwijl mijn doel is dat mijn eetpatroon en uiteindelijk leefstijl invloed uitoefent op mijn emotionele staat. Wanneer er veel emotie en chaos in mijn hoofd is dan wil ik voor mezelf een rust en orde kunnen creëren en het eetpatroon en leefpatroon is een voorbeeld daarvan. Wil je hoofd nog even niet mee werken of misschien de omgeving dan is het belangrijk om kleine stappen te zetten waarin je wel rust en orde kan creëren. Dat is best lastig kan ik je wel zeggen. Je moet jezelf kennen en jezelf ook tot het hier en nu weten te krijgen, met je benen op de grond. Ik kom al een heel eind maar ik ben er nog niet, je zult er dus vast nog meer over lezen.

Op dit moment heb ik mijn ideale eetpatroon nog niet gevonden maar ik weet wel in welke hoek ik het moet zoeken namelijk zoveel mogelijk plantaardig. Er gaat echt een wereld voor me open en ik ben benieuwd wat het me allemaal gaat brengen.

Till next time 🙂 🙂

Join the discussion One Comment

  • Mahalia schreef:

    Heerlijk om te lezen! Persoonlijk, eerlijk en inspirerend. Leuk dat t je zoveel plezier brengt! Ben benieuwd naar hoe het gaat verlopen! keep following your joy! <3 xx

Leave a Reply