was successfully added to your cart.
-OntbijtSmoothies

Kersen – banaan smoothie

By september 26, 2016 No Comments

Wanneer ik een smoothie maak ga ik altijd voor de fruit soorten die voor de hand liggen ( voor mij dan 😉 ). Dan wordt het vaak een mango, groene of frambozen smoothie. Vandaag stond ik voor de vriezer en wilde ik een andere soort smoothie en dus deel ik deze met jullie.

Dit was mijn ontbijtje en na deze post ga ik verder met het (hopelijk) lekkerste recept voor pepernoten en natuurlijk zullen deze plantaardig zijn. Op dit moment is mijn eerste poging redelijk alleen de onderkant is verbrand :(.

Nu op naar de volgende serie en hopelijk gaat deze beter!

P.s. Nog even het smoothie recept 😉

Ingrediënten 1 persoon:

  • 150 gram kersen ( kan uit de diepvries)
  • 1  appel
  • 1 banaan
  • 200 ml water

Doe alle ingredienten in een blender en maak er een gladde smoothie van!

Liefs SIfra
kersen smoothie.JPG

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply