was successfully added to your cart.
-Blog

Hotspots Ubud

By maart 15, 2017 No Comments

Ubud is een  plek die vaak gezien wordt als het centrum van healthy food, yoga en ontspanning. In Ubud ging ik op zoek naar healthy hotspots met vegan en raw food eten. Hieronder zet ik een deel op een rijtje voor je!

Alchemy


De Alchemy is een prachtige plek om te zitten voor koffie, sapjes, taart en salades. Naast het cafe hebben ze ook een kleinschalige winkel met allemaal healthy producten, superfoods en bijvoorbeeld biologische make-up. Je kunt bij the Alchemy ook terecht voor verschillende therapieën.

Jalan Penestanan Klod,
Ubud, Bali 80571,
Indonesia

 

image-2017-03-06.jpg

 

image-2017-03-06 (1).jpg


The Seeds of Life

The seeds of life is opgericht door Ben Richards die mensen wil leren : ‘art of creating Vibrant Living Foods & ways to extract the most nectar out of life’. Al een hele tijd geven ze workshops en yoga & raw food retraites. Nu is er ook een raw food cafe in Ubud. In mijn bezoek aan Ubud at ik 3 keer bij The Seeds of Life en kon het niet laten de Mexicaanse lasagne twee keer te eten. Ze hebben een grote keuze aan heerlijk gebak zoals de raw tiramisu op de foto hier onder.

Jalan Gootama, Bali, Indonesia

image-2017-03-06 (3).jpg

 


Kissmet

Mooi restaurant waar je heerlijk kunt zitten op verschillende plekken. Op mijn laatste dag bezocht ik deze plek nog en het gaf me de rust om terug te kijken op mijn intense en mooie trip naar Bali. De kaart van Kismet is erg groot en er zitten vegan opties tussen 🙂 Echt een aanrader, niet alleen vanwege het lekkere eten maar ook de mooie inrichting.


M& A soja icecream

Wauw, vegan softijs bestaat. Op de tweede dag kwam ik dit hele kleine plekje tegen waar je heerlijk soja softijs kunt eten. Er zijn altijd twee smaken ijs en verschillende vegan toppings die je kunt kiezen. Op het moment dat ik er was, hadden ze de smaken chocolade en zwarte sesamzaad. Het sesamzaad ijs was even wennen (omdat het half hartig aan voelt) maar echt ontzettend lekker.

Jl. Gootama, Ubud, Bali, Indonesia

image-2017-03-06 (2).jpg


Kokolate icecream

Kokolate icecream is gemaakt van alles van de kokosnoot: kokoscrème, kokosmelk, kokosbloesemsuiker. Genoeg redenen om te genieten van deze plantaardige icecream. Ze hebben super veel smaken zoals fruitsoorten, chocolade, koffie, mokka en zelfs smaken zoals kurkuma 🙂 Dit zorgt echt voor een prachtige kleur! Het ijs is op verschillende plekken te verkrijgen.

Kokolato 
Jl. Dewi Sita
Ubud
081236324412
Monday – Saturday 10am – 6pm (closed Sundays)


 

Hopelijk kunnen jullie met deze tips op weg als je naar Ubud gaat 🙂 Laat vooral een reacties achter als je nog meer leuke hotspots tegen bent gekomen die ik de volgende keer ook moet bezoeken!

Liefs Sifra

Leave a Reply