was successfully added to your cart.
-Blog

Hotspots Canggu, Bali

By februari 14, 2017 No Comments

Er zijn inmiddels 4 dagen voorbij van mijn Bali trip waarin ik hotspots bezoek, inspiratie op doe en geniet van al het lekker eten en de cultuur van Bali. De reis begon in Canggu en daarom maak ik jullie alvast jaloers met al deze leuke plekjes en het lekkere eten wat ze daar serveren.


The Shady Shack

Jalan Tanah Barak 53

80361 Canggu, Badung, Bali


 

Vegetarian healthy food cafe, The Shady Shack. Plaats voor vele mensen en veel verschillende keus aan zitplekken. Lekkere banken, grote tafels voor een groot gezelschap, knusse kleine tafeltjes voor twee en een bar uitkijkend op een rijstveld. Het menu is uitgebreid van ontbijt tot avondeten en heerlijke koffies tot kokosnoot water. Aantal cadeau opties of een leuke souvenirs om mee naar huis te nemen. Groot assortiment aan vegan en raw taarten en snacks. Door dit tentje voelde ik me helemaal thuis.

 

the shady shark

Lunch in The Shady Shack

 

the shady shack

Zitbank The Shady Shack

 


Café Organic

Jl. Petitenget 99x Seminyak Bali

Open: maandag tot zondag van 7 tot 4 uur


 

Café Organic is een prachtige locatie, licht qua kleuren en mooie houten meubels. Het geeft je het strand gevoel door de parasols, hangstoel, rieten stoelen en de super vriendelijke mensen. Dit café is gericht op ontbijt, smoothies, lunch en zo veel meer. Aangezien ze tot 4 uur open zijn serveren ze dus geen avondeten. Op de kaart staan ontzettend veel keuze en ik  heb ze dan zeker ook niet allemaal kunnen proeven. Je hebt de mogelijkheid om vegan maar ook glutenvrij te eten.

 

cafe organic acai bowl

Acai smoothie bowl in een kokosnoot

 

cafe organic acai bowl1

Jammie, zo ontzettend goed

 

cafe organic acai bowl friendly

Lief en vriendelijk personeel

 

Voor nu zijn dit de eerste hotspots in Canggu Bali maar er komen er zeker nog meer aan! Alvast genieten van de tips dus maar 🙂

Liefs Sifra

Leave a Reply