was successfully added to your cart.
-Blog

Hotspot: Vegan Junk Food Bar

By mei 25, 2017 No Comments

 

De allereerste vegan junk food bar is geopend in Amsterdam! Daar moest Uniek eten natuurlijk langs om te checken hoe heerlijk het eten is :)!


Wat: Vegan junk food: friet, burgers, (no) chickennuggets en nog veel meer!

Waar: Staringsplein 22 Amsterdam

Openingstijden: Elke dag van 12:00 tot 22:00

Betalen: Pin of creditcard


 

Twee weken geleden was ik een middag in Amsterdam. Een plek die me altijd weer inspireert als het gaat om vegan eten, creativiteit en ambitie! Samen met mijn zus huurde we een ov fiets zodat we overal makkelijk konden komen. Helaas zat het weer niet mee en waren we na een uur al lekker nat geregend.

 

 

 

junkfood.JPG

Hihi, heerlijke al die bloggers en gezellige mensen die alleen maar foto’s maken voor facebook en instagram ;)!! We hebben eerst flink wat foto’s gemaakt maar daarna moet de camera toch echt even weg om te gaan genieten! En hoe het was lees je hier..

junkfood1.JPG

Wij aten: Frietjes met vegan mayo, burger, bitterballen en chicken nuggets ๐Ÿ™‚ Wat hebben wij genoten zeg!! Delicious! We begonnen met een lekker sapje en vervolgens hebben we buiten gewacht op ons eten. Het duurde ongeveer een kwartier a 20 minuten. De bestelling werd in twee keer gebracht maar wel snel achter elkaar dus we hadden beide ongeveer op de zelfde tijd ons eten. Zelf zag ik het niet echt als een snackbar maar ook niet als een restaurant, het zit er tussenin. Je kunt binnen en buiten zitten!

junkfoodn sifra3

Aanrader: Chicken nuggets en burger ๐Ÿ™‚

junkfood2

Wie is er ook al geweest en wat vind jij het lekkerste gerecht? Let me know ๐Ÿ™‚

Liefs Sifraย 

Leave a Reply