was successfully added to your cart.
Ontbijt

Fruit & groente water

By mei 10, 2016 No Comments

Uniek Drinken

fruitwater combinaties


Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat de zon weer schijnt. Dat ik een natuurlijke wekker heb die door mijn gordijnen piekt en me even laat denken dat ik me verslapen zal hebben. Als ik vervolgens op de klok kijk heb ik nog zeeën van tijd. Die zon en warmte maakt me blij en geeft me elke ochtend nieuwe goede moed.. maar goed ik wijk al weer te ver uit over wat de zon voor energie kan geven.

Ik wilde jullie eigenlijk inspireren om meer water te drinken want met dit weer heb je dat zeker nodig. Daarbij is het een veel gezondere optie dan pakjes sap. Niet iedereen houdt van water en sommige vinden het saai. Wat je nu kan doen is wat fruit of groente toevoegen om zo een lekker smaakje aan het water te geven. Je weet nu wat er in zit en dat vind ik zelf altijd heel fijn, het geeft me een lekker gevoel

Voordelen van water drinken:

 • Water helpt je lichaam op te starten, start je ochtend met een groot glas water.
 • Water reinigt je lichaam. Gifstoffen worden afgevoerd en je lichaam kan weer goede voedingsstoffen opnemen.
 • Je huid gaat stralen
 • Water helpt tegen lekkere trek. Te kort aan water is vaak een oorzaak bij lekkere trek. Een groot glas water even wachten en vaak helpt dit al bij mij
 • Water zorgt voor energie zodat je de dingen die jou blij maken kan doen.

 

fruitwater appel-kaneelDit zijn toch genoeg redenen om die fles uit de kast te halen en hem te vullen met een van deze leuke combinatie of er zelf en bedenken natuurlijk.

 • Gember & citroen
 • Appel & komkommer
 • Paprika & citroen
 • Combinatie van rode vruchten
 • Appel & kaneel
 • Paprika & rozemarijn

 

 

 

 

Ben je nou een slechte drinker en vergeet je het vaak. Neem dan een
grote fles mee en zorg dat hij in het zicht staat. Er zijn dan geheid een aantal momenten op een dag dat je er niet omheen kunt iets er van te drinken. Wie weet ga je het zo lekker vinden dat je niet zonder kunt 😉

Liefs Sifra

 

fruitwater appel-komkommer

 

 

Leave a Reply