was successfully added to your cart.
-Blog

Dromen die uitkomen!

By maart 12, 2017 No Comments

openminded8 november plaatste ik een blogpost over alle veranderen in mijn leven en de start van mijn nieuwe bedrijf. We zijn inmiddels 5 maanden verder en er blijven zoveel mooie dingen gebeuren.

 

Voor mij is deze uitspraak echt van toepassing. Het verbaasde mij dat er zoveel mooie dingen op je af kunnen komen wanneer je open staat voor mogelijkheden en je doet waar je hart ligt. Na mijn ontslag had ik geen plan meer, geen plan is iets wat niet veel voor komt bij mij. Door mijn toekomst open te laten waren er zoveel verschillende deuren die ik kon openen en zoveel mooie samenwerkingen die op mijn pas kwamen.

 

 

 


Op dit moment doe ik veel verschillende projecten en werkzaamheden en dit bevalt mij heel erg goed. Naast Uniek eten heb ik Uniek leven opgezet, onder deze naam geef ik coaching en ambulante begeleiding aan mensen die ondersteuning nodig hebben in de volgende levens gebieden: Eigen (t)huis, werk & maatschappelijke participatie, sociaal netwerk en communicatie, gezondheid en zingeving. De website komt binnenkort online.

IMG-20170309-WA0012


Bij Van Rossum’s Koffie ben ik me helemaal aan het verdiepen in het zetten van een perfecte koffie en dit is erg leuk. Ik moet op deze manier echt goed leren proeven om er voor te zorgen dat ik de apparatuur goed afstel.

Kom jij een kopje koffie bij ons drinken ?


Met heel veel trots wil ik jullie laten weten dat mijn taart, gebak en snack verkocht zullen worden bij Safa in Zutphen. Safa is een vegan en raw taartenwinkel met de mogelijkheid om ook een kopje koffie, thee of een vers sapje te drinken.

image-2017-03-12


image-2017-03-12 (2).jpg


 

image-2017-03-12 (1)

Ik heb er echt super veel zin in ???? 18 maart is de eerste dag dat Safa open gaat en ik zal daar dan ook zijn om heerlijke proefstukjes uit te delen. Jullie zijn van harte welkom!

Liefs Sifra

 

Leave a Reply