was successfully added to your cart.
-Blog

De reis naar mezelf

By februari 16, 2017 2 Comments

De reis naar Bali was spontaan maar vanuit een lang verlangen om alleen te zijn. Te vertrouwen op eigen instinct, eigen kunnen en oplossingsvermogen. Deze verlangens heb ik gecombineerd in een reis waarin ik wilde werken aan ideeën en nieuwe ontwikkelingen voor Uniek eten. De diepe verlangens heb ik als het ware ingepakt in een mooi papiertje van toffe activiteiten, mooie foto’s en heerlijk eten. Dingen die ik ook graag wilde beleven.

Na de eerste paar dagen is dit papiertje er met geweld afgerukt en kreeg ik mijn cadeautje, mezelf ontwikkelen. Iets wat op dit moment pijn doet, fysiek en metaal, en veel tranen oplevert. Het verlangen om het papier er weer om heen te doen en te genieten van al het moois. Het gevoel om zo de angst weg te stoppen en er niet mee bezig te hoeven zijn. Nu besef ik pas dat ik mijn papiertje te groot heb gemaakt, te veel wilde bereiken in mijn 8 dagen.

Het leven geeft je, de diepe verlangens en de mogelijkheid om te doen wat nodig is voor jou. Dat is wat deze reis met mij doet, het geeft me de mogelijkheid om te leren ontdekken wat ik allemaal van binnen voel en wat ik wil veranderen in mijn leven. De pijn is iets wat ik even bij me moet dragen met als doel een voldane glimlach.

 

rijstvelden sifra1.JPG

Veel liefs Sifra

Join the discussion 2 Comments

  • Rita Rikhof schreef:

    Lieve Sifra, wat bijzonder dat je dit meemaakt. Dat je durft te voelen en je overgeeft. Een groter cadeau aan jezelf kun je niet geven. Daar is lef voor nodig en strech. Veel liefs en weet dat je veel alleen doet maar er ook mensen om je heen staan die liefdevol met je meegaan ook al zie je ze niet altijd.
    Rita

Leave a Reply