was successfully added to your cart.
-Blog

De Boerenkool burger van So Fine

By december 13, 2016 No Comments

Online kom je dagelijks leuke win acties tegen en ik vroeg me altijd al af of ik ooit nog iets zou winnen! Nou was de dag eindelijk zover en werd ik tester van de nieuwe burger van So Fine.

Ik natuurlijk hardste blij en super benieuwd naar de nieuwe smaak.  Het pakje was helaas nog even zoek geraakt bij de post maar uiteindelijk was hij er dan.

Het was een enorme doos en dat had ik natuurlijk niet verwacht. Naast twee pakje Boerenkool burgers kreeg ik ook zoete aardappels, knoflook, een sinaasappel, sojaroom en een mooi boek over boerenkool met leuke recepten.

 

burgers sofine23.jpg

Proeven

De burger ruikt lekker en er is goed te zien wat er allemaal inzit. In eerste instantie dacht ik dat de burger erg zacht zou zijn maar door de tofu heeft de burger na het bakken best een stevige structuur. Het was even omschakelen omdat ik een andere structuur had verwacht maar het was echt heerlijk. De burger heeft een heerlijke boerenkool smaak met een lichte rokerige smaak.

broodje burger sofine.JPG

 

Samen met mijn vriend at ik een bagel met de boerenkool burger, rauwkost en een dressing van mosterd, agave en ei-vrije mayonaise. We hebben genoten, echt! Deze burger krijgt van mij het cijfer 8 omdat ik de smaak erg prettig vind en wel hou van de stevige structuur.

broodje burger sofine1.JPG

De burger is ook lekker bij een stamppot. Mijn ultieme favoriet was de boerenkoolburger samen met (zoete) aardappel ovenfriet met een kleine salade.

 

De burger is zeker een aanrader, boordevol gezonde groenten (72%). Voor meer verschillende burgers, balletjes, tofu en veggie nuggets kijk dan op website van SoFine!

Bedankt  voor het heerlijke uitgebreide pakket SoFine!

Liefs Sifra

Leave a Reply