Uniek eten bakt en kookt heerlijke snacks, taarten en borrelhapjes voor verschillende gelegenheden. De snacks, taarten en borrelhapjes worden op een ambachtelijke manier bereid met zoveel mogelijk biologische ingredienten.

Uniek eten richt zich op veganistische eten maar de mogelijkheid is er om ook iets vegetarisch te bestellen. De bestelling kan geleverd worden op locatie of opgehaald worden bij het thuis adres.

Wil jij iets bijzonders, laat je dan verrassen door het unieke aanbod eten voor jouw feest, vergadering, workshop of zomaar omdat we van het leven moeten genieten. Neem contact op voor specifieke vragen of mogelijkheden.


Snackscatering-sweet-and-salty-bliss-baal

Bliss balls per 10 stuks : € 12,00

Diverse smaken!

 

 

Luxe snack catering  triangel.JPG

choco- kokos traingel  : € 2,50 per stuk

Afname per 5 stuks ( zijn in de vriezer te bewaren)

 

 

 


Borrelhapjesfudge bord catering.JPG

Schaal met 50 zoete borrelhapjes (wisselt assortiment) catering 2.JPG

Prijs per schaal: € 60,-

 

 

 

 

Schaal met 50 hartige borrelhapjes (wisselt assortiment)

Prijs per schaal: € 55,-

 

 

 

 


Taart

Diverse soorten taarten zoals vruchtentaarten of appeltaart

mangotaart1

Taart 10 tot 12 personen: € 20,-


High tea

De high tea bevat 8 hapjes per persoon en diverse soorten thee. De high tea heeft een wisselt assortiment (ook afhankelijk van het seizoen). Voorbeelden van hapjes zijn: fudge, bliss balls, scones, muffin en sandwich met tofu spread.

De high tea wordt aangeleverd in dozen met etagère zodat ik of u zelf de high tea mooi kan neerzetten. Daar naast wordt er verschillende thee geleverd (exclusief heet water en glazen).

Prijs per persoon: € 15,00 ( minimaal 8 personen)

 

high-tea

Wil je een compleet aanbod inclusief service en bediening neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Mail uw bestelling naar info@unieketen.nl of neem contact met mij op via 06-83184492. In overleg maken we een passend aanbod en hoop ik dat u kunt genieten van uw bestelling.