was successfully added to your cart.
Blog

Bonbon Winactie

By augustus 14, 2017 2 Comments

In mijn laatste blogpost konden jullie al iets meer lezen over een nieuwe project waar ik al een tijd mee bezig ben, namelijk het taarten kookboek gericht op plantaardig bakken door de seizoenen heen. Ondertussen heeft het project een naam gekregen, namelijk ‘Bak to Basic’! Bak to Basic staat aan de ene kant voor het feit dat het boek plantaardig bakken vanaf stap één met de lezer doorneemt: wat heb je nodig om plantaardig te gaan bakken? Aan de andere kant staat het voor de ‘whole foods’ of basis ingrediënten die gebruikt worden. Geen recepten vanuit poedertjes of uit pakjes, maar met simpele seizoensgebonden fruit en groenten.

Naast taarten en vlaaien heb ik samen met patissier Jacintha ook heerlijke bonbon recepten klaarstaan. Plantaardige bonbons zijn in Nederland nog redelijk schaars en exclusief, terwijl ze juist zo geweldig lekker zijn. Je kan veel verschillende plantaardige bonbons maken, waarschijnlijk meer dan je denkt!

Om jullie kennis te laten maken met plantaardige bonbons en ter promotie van mijn nieuwe boek heb ik daarom een leuke win actie opgezet! De winnaar van de actie krijgt een doosje bonbons uit het boek thuisgestuurd om te proberen, en te ervaren hoe lekker ze zijn.

Wat moet je doen om te winnen?

Laat in de reacties een bericht achter en vertel waarom jij ze graag zou willen winnen. Reageren kan tot en met 20 augustus. De leukste reactie wint de heerlijke bonbons die we naar jou opsturen!

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply