was successfully added to your cart.
-Blog

Bali februari 2017

By januari 22, 2017 No Comments

Het is gebeurd! Mijn ticket naar Bali is gekocht en ik ben even bij aan het komen van de spanning. Nog nooit heb ik zo een grote reis gemaakt, ook al ga ik maar 10 dagen.

De afgelopen weken heb ik lopen twijfelen tussen een aantal bestemmingen terwijl ik in mijn achterhoofd wel wist waar ik heen wilde. Ik zag zoveel beren op de weg zoals geld, lange reis, veiligheid, alleen zijn en bezinning. Ik heb ze voor nu aan de kant gezet omdat ik weet dat deze reis een grote inspiratiebron voor mij gaat zijn waarin ik veel ga zien en leren. Wie weet kom ik later mijn angsten weer tegen en lezen jullie die vanzelf 😉

Op Bali ga ik vooral inspiratie op doen rondom eten en vooral veganistisch eten. Het is de bedoeling dat ik mijn creativiteit weer even een boost ga geven en nieuwe kook kunsten ga leren. Bali is een prachtige plek om te zijn en ik weet zeker dat alle ideeën die ik in me heb er dan uit gaan stromen en ik ze op papier ga zetten. Het is bovendien een goed begin van 2017 waarin ik even op een afstand(je) kan gaan kijken naar de doelen voor het aankomende jaar voor Uniek eten.

De voorbereidingen gaan nu beginnen dus kijk via mijn blog, op instagram of facebook mee. Niet alleen naar de voorbereidingen maar vooral mijn bezoek aan Bali, wat ik daar doe, zie en leer 🙂

“let yourself be inspired by new adventures and  good food ”

Liefs Sifra

 

acai bowl met logo bali

Leave a Reply