was successfully added to your cart.
-

Bak to Basic

By juli 17, 2018 One Comment
vegan recepten

Het is zover! Mijn boek, Bak to Basic van Sifra Opstal, wordt realiteit! Helemaal hard cover, full-color professional! Ik heb een boek ontwikkeld met maar liefst 35 natuurlijke recepten, tips en tricks voor plantaardig bakken.

De recepten zijn samengesteld op basis van seizoensproducten en helemaal plantaardig, omdat ik graag meebeweeg met de natuur.

Zoals je misschien wel hebt gezien, ben ik al een tijdje bezig met de ontwikkeling van mijn eigen boek! Zo veel komt daarbij kijken, dat had ik nooit van te voren kunnen bedenken (misschien was ik dan wel afgehaakt). Maar de aanhouder wint en het duurt niet lang meer voor mijn boek er echt is!

Ik zie mezelf nog zitten ongeveer 1,5 jaar geleden. Aan de ene kant lag een lijst met seizoensgroente- en- fruit en aan de andere kant een groot vel met potloden. Ik tekende voor elk seizoen een aantal taarten en natuurlijk ook een aantal kleine snacks. De afgelopen 1,5 jaar heb ik me kunnen ontwikkeling in de plantaardige keuken (vooral het bakken) maar er is zeker nog veel meer te leren. De steun vanuit jullie en mijn vrienden & familie is enorm geweest, zonder jullie had ik het niet gered.

Daarom presenteer ik nu met trots een voorproefje van het boek ‘Bak to Basic’. Vanaf 29 juli te bestellen als pre-order met 10% korting en inclusief verzendingskosten. Het boek zal in de eerste week van Oktober bij jou op de mat liggen.

Tip! Zo ben jij zeker op tijd voor een tof kadootje voor de feestdagen

Wil jij alvast de keuken induiken, download dan nu deze 2 gratis recepten  🙂

 

Liefs Sifra

  • Bak to Basic – Het vegan taartenboek

    Waardering 5.00 uit 5
    24.95

Join the discussion One Comment

Leave a Reply