was successfully added to your cart.
Diner

Aubergine uit de oven

By februari 10, 2019 No Comments

Aubergines uit de oven is het gerecht wat bij mij wel elke week op de planning staat! Ken je dat, dat je periodes hebt dat je een nieuw gerecht uitgevonden hebt en dit ineens veel gaat eten? Dat heb ik nu met aubergine!

Na dat de aubergine in de oven is geweest is het super lekker om zo op te eten, in pasta te verwerken of voor op brood.

Bijgerecht voor 2 personen

  • 2 aubergines
  • 2 eetlepels balsamico azijn
  • 2 theelepels kokosolie
  • Rozemarijn
  • Zout

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 graden.
  2. Snij de aubergines doormidden in de lengte.
  3. Maak met een mes een aantal inkepingen in de aubergine zodat de smaken in de aubergine kunnen komen en het sneller gaar is.
  4. Verdeel de balsamico, kokosolie, rozemarijn en zout over de 4 halve aubergines.
  5. Verpak de aubergines in bakpapier en daar om heen aluminiumfolie, op deze manier kunnen alle smaken en het vocht in de aubergine blijven.
  6. Stop de aubergine voor 30 minuten in de oven.

Leave a Reply