was successfully added to your cart.
-DesertGlutenvrijLactosevrijOntbijt

Pretty dark rawnola

By februari 15, 2017 No Comments

Deze rawnola is mooi donker en sterk van smaak. Het is een rauwe granola die lang te bewaren is in een weckpot.

Bij mij staat hij zeker op de plank want je kan het vooral verschillende dingen gebruiken. Het is heerlijk als topping op je kokosyoghurt, smoothiebowl of havermoutje. Daarnaast kan je het gebruiken op taarten, gebakjes en in desserts.

pretty dark rawnola desert2_4.JPG

 

Ingrediënten:

1 pot

  • 250 gram rozijnen
  • 100 gram dadels
  • 150 gram noten
  • 100 gram zaden
  • 1 eetlepel kaneel
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 3 eetlepels cacao
  • 50 gram kokos rasp
  • 30 gram cocao nibs

 

Wat ga je doen

  1. Doe de rozijnen, dadels, noten en zaden in een keukenmachine of foodproccesor. Mix het totdat de rozijnen en dadels kapot zijn en zich mengen met de noten en zaden. Het hoeft niet helemaal aan elkaar te plakken maar het moet wel klontjes vormen.
  2. Doe dit in een grote kom en voeg de kaneel, cacao, kokosrasp en cacaonibs toe. mix dit goed door elkaar en stop het in een weckpot.

 

Smoothiebowl van frambozen, banaan en amandelmelk. Topping: pretty dark rawnola

pretty dark rawnola desert2_3.JPG

 

Cashewnoten- kokos cheesecake met pretty dark rawnola bodem.

pretty dark rawnola desert2_1.JPG

 

Liefs Sifra

 

 

Leave a Reply